söndag 11 maj 2014

Veganträff i Lund, Gary Francione och filmvisningar i Stockholm & Uppsala

Hej där! De senaste dagarna har det varit omväxlande väder i södra Skåne - regn varvat med solsken. Men det är ingen fara för efter regn kommer solsken... Ett och annat paraply har också skådats. En bra uppfinning.

En kort uppdatering om Pufendorfinstitutets konferens Exploring The Animal Turn.
Gary Francione kommer enligt Svenska Abolitionistiska Veganer inte till Lund nu i maj. Huruvida han kommer deltaga via Skype verkar ännu vara oklart.

"I förmiddags fick vi besked från arrangörerna av konferensen Exploring The Animal Turn att Gary L. Francione dessvärre har ställt in sin föreläsning vid konferensen den 27 maj. Francione har själv föreslagit att delta på konferensen via Skype, och arrangörerna planerar i nuläget för att det ska gå att genomföra."
Citat från Svenska Abolitionistiska Veganers facebooksida, 5:e maj.

Men nu ska vi inte hänga läpp för det! Det finns mycket annat att se och lyssna på under konferensen och han kanske kommer att medverka via Skype som sagt.

Om en vecka är det karneval i Lund och då det blir mycket folk ute på stadens gator och torg. Men inte bara det för på lördag den 17:e maj träffas veganer i Botaniska Trädgården. Som det ser ut blir det klockan 12 och framåt med trevligheter som picknick, filtar och så vidare... Läs mer om Veganträffen på denna facebooklänk.

Avslutningsvis kan jag tipsa om filmvisningar som Djurrättsalliansen arrangerar i Uppsala och Stockholm nu i dagarna! Det är filmen jag skrivit ett antal gånger om redan och som är väl värd att omnämna. Filmen heter The Ghosts In Our Machine. I Stockholm är det redan idag klockan 18:30 i Hälsans Hus. Mer info här. I Uppsala blir det den 19:e maj, och här hittar du mer info om den visningen.

Ha det gott! Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar