torsdag 1 september 2016

SuperMeat: lösning på lidande inom djurköttindustrin?

Har du hört talas om SuperMeat? Om inte så har du kanske hört talas om labbkött, odlat kött eller in vitro-kött? Alltså djurkött producerat i ett laboratorium eller liknande. Det är detta som SuperMeat är.

Jag är faktiskt inte helt säker på vad jag ska hoppas på. Att SuperMeat-projektet faller i god jord eller inte. Klart det vore kul om djur slapp födas upp, plågas och dödas för att bli människomat. Det vore givetvis väldigt bra! Det enda jag funderar på är om projektet är seriöst nog...? Och att inga sidoaspekter dyker upp som innebär lidande eller död för djur.

Men jag är på det stora hela positiv till detta projekt.


SuperMeat - REAL meat, without harming animals


Men det kan dröja några år (enligt plan till juni 2018) innan SuperMeats produkter går att testa. Men häng inte läpp, för Impossible Foods burgare har enligt källa gjort debut i New York under sommaren. Det är en vegetabilisk burgare som ska smaka som om den var gjord av djurkött. Så den lockar förhoppningsvis över köttätare helt eller bara mer än tidigare till vego.

Om du vill stödja SuperMeat kan du göra så cirka en vecka till på dess Indiegogo-sida. För mer information kolla in supermeat.com. Och videon här ovan såklart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar