måndag 12 december 2016

Djurens Rätts blogg säger adjö & tre julklappstips!

I måndags i förra veckan skrev Peter Nilsson det som ska vara det sista inlägget på Djurens Rätts blogg, vilket är något jag tar upp idag. Men inte nog med det, idag får du också några fina julklappstips! 😊

Det gäller alltså Djurens Rätts blogg som ligger på Googles bloggtjänst Blogger som du hittar på djurensratt.blogspot.se. Den bloggen, som startades i mars 2007, har med sina över 1400 inlägg varit den största och innehållsrikaste svenska djurrättsbloggen, enligt mig.

Men oroa er inte, för Peter fortsätter skriva om intressanta djurrättsämnen på den del av Djurens Rätts hemsida som nu kallas blogg. Och det gör han tillsammans med fler anställda på Djurens Rätt, så du kan räkna med att den uppdateras ofta. Du hittar den på djurensratt.se/blogg.

Julklocka - Rörelse för djurrätt


Julklappstips!
Nu närmar sig jul och med det köps ju som vanligt en massa klappar. Inte för att jag vill uppmuntra till denna kommersiella hets, men när det ändå köps så varför inte stötta ett bra syfte också?

Först ut är denna härligt gröna t-shirt med fyndig text! Den passar vid träning.

Du kanske inte har sett denna filmen? I så fall är den både omtalad och prisbelönt. Kommer kanske bra till hands att se tillsammans med kompisar eller familj som man vill göra lite grönare eller helt veganisera 😉 haha, kom bara ihåg att en idé kan ta sin tid att växa. Förändring går inte alltid över en natt. Klicka på länken så kommer du till Djurens Rätts Shop!

Denna rapport handlar om grisarna som är högaktuella ja... året om men extra mycket vid jul. Rapporten kan du köpa för en billig peng.

Som du märkte om du klickade på länkarna var alla tre julklappstips från Djurens Rätts Shop där det också finns massor med andra saker att beställa. 

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar